Håndtegnet porcelæn

Kunne du tænke dig at få dit helt eget unikke håndtegnede krus ? – eller måske overraske en du har kær med et ?

Jeg tegner ud fra de oplysninger du giver. Helst så mange som muligt, så jeg har noget forskelligt at gå ud fra. Det kan f.eks. være stikord som; “elsker at gå tur med hunden”, “elsker at lave mad/bage, “dyrke haven”, “går til fodbold (eller anden sport)”, “spiller guitar” osv. osv. Ikke stikord som han/hun er sød, rar, venlig m.v. Det skal være noget der kan omsættes til tegninger.

Jeg tegner som regel 2 karakteristika. 1 på hver side. Nogle gange kan jeg få plads til 3 eller flere. Du bestemmer selv om der skal navn på eller ej. Jeg kan godt finde på at “genbruge” en figur/tegning men jeg ændrer altid på detaljerne. De forskellige karakteristika gør, at der aldrig er 2 ens krus.

Jeg er efterhånden oppe på at have tegnet omkring 100 personlige krus. Jeg tegner direkte på kruset med en porcelænstusch. Bagefter skal kruset lufttørres i min. 4 timer for tilsidst at blive brændt i almindelig ovn i 2 timer.

Kruset kan tåle “en let tur” i opvaskemaskinen, men jeg anbefaler forsigtig håndvask istedet – for at være på den sikre side.

Prisen er 195,- kr. pr. krus.

Jeg samler som regel bestillingerne sammen (så jeg ikke skal tænde ovnen for 1 enkelt krus). På den måde kan jeg holde prisen nede på under 200,- kr. så bestil i rigtig god tid !!. 

(Har du et “haste” krus jeg skal tegne – det vil sige et krus du skal bruge på under 1 uge, så er prisen istedet 250 kr. for et krus.)

Du er velkommen til at hente kruset i mit atelier på Parcelvej 16, 4690 Haslev. Jeg sender også gerne kruset til din adresse.

Fragt/emballage:

1 krus: 39,- kr.

2 krus: 49,- kr.

3 krus: 59,- kr.

4 krus: 69,- kr.

Osv.

Skriv til mig på kontakt@bettinaholst.dk hvis jeg også skal tegne et personligt krus til dig !

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de krus jeg har tegnet (dette er blot et lille udvalg).

Chris elsker afslapning og lytte til musik i sin fritid. I hverdagen er han soldat ved den armerikanske hær:

Bettina Holst Håndtegnet krus 4

 

René er sømand på skoleskibet Danmark:

Bettina Holst Håndtegnet krus 2

Kaspar er slagter med egen butik. I sin fritid elsker han at køre i en af sine biler eller på motorcykel. Han elsker deres heste som han tit giver for mange godbider:

Bettina Holst Håndtegnet krus 5

Kristoffer går i sin fritid til basketball og spiller alt for meget computer:

Bettina Holst Håndtegnet krus 3

Simon fik et krus af 7.a i afskedsgave, da han ikke mere skulle være deres kemilærer. I sin fritid spiller han fodbold for Agf:

Bettina Holst Håndtegnet krus 6

Bjarne skulle ligeledes heller ikke undervise 7.a mere. Han var deres dansklærer. I sin fritid elsker han at se Esbjerg spille fodbold sammen med sine 2 små døtre, som alle har fodboldtrøjerne på når de ser dem spille:

Bettina Holst Håndtegnet krus 7

Kim fik dette krus af sin kone i fødselsdagsgave. Kim har sin egen kro og går meget op i vine. I sin fritid elsker han at gå på jagt:

Bettina Holst Håndtegnet krus 8

 

Anne, som er kone til Kim, ville også have sit eget krus. Hun arbejder til daglig med on-line marketing. I sin fritid elsker hun bl.a. at binde blomsterbuketter:

Bettina Holst Håndtegnet krus 9

 

Kunne du også tænke dig et personligt og håndtegnet krus ?? – så skriv til mig på mail: kontakt@bettinaholst.dk. Skriv om der skal navn på og oplys så mange karakteristika du kan komme på om enten dig selv eller personen, der skal have kruset. Se eksempler på stikord øverst.

Tegneglade hilsner fra

Bettina