Handelsesbetingelser

Hvornår er webshoppen åben ?

Køb af kunst tryk og puder kan ske alle døgnets 24 timer. Blot læg varen i kurven og gå til betalingen.

Ønsker du at købe et af de store malerier, så kontakt mig på mail: kontakt@bettinaholst.dk

Hvad kan jeg betale med ?

* Paypal (du behøver IKKE have en konto hos Paypal). Det er dit dankort du betaler med. Paypal er en anerkendt og 100% sikker betalingsform.
* Bankoverførsel

Alle priser er inkl. dansk moms.

Sikker betaling med Paypal:

Webshoppen benytter Paypal, som har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet ved brug af betalingskort. Alle dine data er krypterede (SSL) og det er således kun Paypal, der kan låse dem. Når du indtaster dine betalingsoplysninger, kreditkortnummer, udløbsdato mv. går du ind i en “sikker zone”, hvor dine personlige oplysninger er krypterede.

Hos Paypal bliver kreditkortoplysningerne valideret og hvis kortet er i orden, gives der melding til dig som køber om at din ordre er bekræftet.

I nogen få tilfælde kan det hænde, at Paypal ikke kan trække beløbet fra din konto, selvom du har gennemført betalingen. I disse tilfælde vil du blive kontaktet af mig, hvor du istedet modtager mine bankoplysninger.

Jeg modtager ingen oplysninger overhovedet vedr. dine kreditkort oplysninger, men får blot en melding om, at et beløb er reserveret til senere overførsel. Først når din vare(r) er sendt med Postdanmark, accepteres din betaling i Paypal`s system, som så sender pengene videre til min bank.

Du er dækket:
Når du handler på nettet har du altid mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Banken dækker fuld ud hvis dit kort skulle blive misbrugt i en eller anden form for internet-butik, der benytter Paypal i sit betalingssystem. Dermed er du meget bedre sikret end når du handler i en fysisk butik.

Hvornår afsendes varen ?

Når din betaling er modtaget, sendes varen til dig med det samme. Varen sendes som pakkepost med Postdanmark. Påregn ca. 3-10 dages levering (Postdanmark er desværre blevet forringet i deres ekspedition/leveringstider).

Hvad koster forsendelsen indenfor Danmark`s grænser?

Forsendelsen koster 29,- kr. for køb under 499,- kr.

Forsendelsen er gratis for køb over 499 kr. (Store malerier ?? – læs nedenfor).

De store malerier kan leveres gratis indenfor strækningen 4700 Næstved – 2800 Kgs. Lyngby.

Skal det længere kan det leveres med fragtmand for 200/300,- kr. (gælder også Fyn og Jylland). Kontakt mig for den præcise pris.

Kontakt mig også for fragtprisen hvis det skal ud over Danmark`s grænser.

Du er også altid meget velkommen til at hente dit køb i atelieret. Adressen er Parcelvej 16, 4690 Haslev. Ring/sms for aftale på 61 150 150 eller skriv til mig på kontakt@bettinaholst.dk, så du ikke kører forgæves.

Kan du sende varen til min arbejdsplads ?

Ja det kan sagtens lade sig gøre. Blot du husker at notere modtager adressen når du gennemfører købet.

Kan jeg fortryde et køb?

Du kan selvfølgelig altid fortryde en købt vare og fortrydelsesretten følger reglerne i Forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten er derfor 14 dage, efter at du har modtaget din vare. Varen skal returneres i samme stand som da du modtog den. Du kan returnere varen via Postdanmark, hvor du selv afholder de omkostninger, der er forbundet hermed. Portoen vil dog ikke blive refunderet – kun varens fulde pris.
Ved returnering af en vare skal du huske at oplyse dit navn (evt. adresse) og fakturanr. Tilbagebetalingen indsættes med det samme på din bankkonto, når varen er modtaget retur. Husk derfor også at oplyse bank reg.nr. og kontonr.

Returadressen er:

Kunstner Bettina Holst
Parcelvej 16
4690 Haslev

Hvad hvis jeg har en reklamation ?

Lever varen ikke op til dine forventninger eller opdager du eventuelle fejl eller mangler ved leveringen, kontakter du mig bare indenfor senest 1 uge efter at du har modtaget din vare.

Mandag til fredag kl. 10.00 – 16.00 er telefonen åben på 61 150 150. Er jeg ikke lige ved telefonen, læg da navn og tlf. nr. og jeg vil ringe tilbage hurtigst muligt. Du kan også sende en mail til mig på kontakt@bettinaholst.dk

Hvor kan jeg finde mere om mine rettigheder ved handel på nettet ?

Det er i alles interesse, at forbrugerne kender til deres rettigheder og sikkerhed ved handel på nettet og der er flere gode, uafhængige instanser, hvor du kan få oplysninger herom. Føler du dig usikker ved at handle på internettet, opfordres du til at kigge på flg. hjemmesider: Forbrugerstyrelsen – www.fs.dk eller Forbrugerrådet – www.fbr.dk

Produktinformation:

Der tages forbehold for fejl, mangler, udsolgte varer og eventuelle ændringer i oplysningerne på hjemmesiden.

Copyright © 2007-2016:
Venligst bemærk, at billeder og tekst er beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Det er derfor ikke tilladt direkte at kopiere billeder, tekster eller andet fra denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse.