Udtalelser fra kursisterne

 

Kære Bettina

Tak for en utrolig dejlig weekend 🙂

Du er utrolig inspirerende og lærerig at være sammen med og stemningen i galleriet er fantastisk – sikke er flow jeg var i. Jeg kommer bestemt igen 🙂

Kh Malene Vestergaard

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Hej Bettina

Jeg vil bare lige endnu engang sige tusind tak for et berigende malekursus. Jeg er stadig helt høj, og så meget klar til at komme videre i min fordybning. Det var alle 2000 kr. værd !

Kæmpe knus fra Anette (april 2015)

—————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Kæreste Bettina
Tusinde tak for en helt fantastisk weekend, du kan tro jeg har nydt det, suget til mig og bare rigtig haft det skønt sammen med jer alle sammen. Tak for din gæstfrihed og varme, samt hvor er du bare dygtig, sød og stor inspiration for os andre. Håber vi ses en anden gang og sender 10000 knus og varme tanker.
Smil Merete
——————————————————————————————————————————————————————————————————————
Hej Bettina
Det var SÅ godt – jeg lagde mine billeder på fb og har allerede fået en forhåndsbestilling af nogle andre, så nu bliver jeg helt presset 🙂

Jeg kan næsten ikke vente med at købe flere pensler OG store lærreder og mangler kun at rydde et eller andet sted i huset så jeg kan komme i gang. Sidder foran skærmen og arbejder, men har helt vildt lyst til at bare at slukke og gå i gang med at male 🙂

Tak for inspiration og dit fantastiske humør. God uge til dig!!

Kh Mette

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Kære Bettina

Tusind tak for vildt skønne dage som for mig på alle måder gav en hel masse. Jeg er fyldt op med kreative ideer som jeg snart glæder mig til at komme i gang med 🙂 jeg hyggede mig også på kvisten og overvejer bestemt at deltage igen en anden gang.

Kh. Trine

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Kære Bettina

Det var superhyggeligt …og personligt fik jeg rigtig meget ud af det, selvom jeg kun var med om lørdagen denne gang.

2 af de billeder jeg havde gang i, skulle bare lige finpudses om søndagen, så kom de op og hænge …og jeg er superglad for dem.

Bettina …Tak endnu engang for din super-inspirende undervisning.

Kh Pia H

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

Hej Bettina

Oh jeg takker for en skøn weekend !. Vildt som energien bare har taget fat efter din workshop. Efter den dejlige weekend er jeg bare gået igang med at se på gamle billeder og nyere billeder og hvad sjovt jeg kan få ud af dem. Ikke at være bange for ting!!!! WAU!!!

Jeg spørger ikke engang om lov, inde i mig selv eller min kære mand (wupti så malede jeg så også lige en bænk i en stærk turkis, efter din peptale om ikke at tænke det hele ihjel) ☺️

Knus Pia D

—————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Hej Bettina

Endnu engang tak for sidst – fabelagtig weekend (igen igen…)

Knus Lene H.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Kære Bettina

Stor tak for en rigtig god malework shop weekend, som har været et af de bedste jeg har prøvet !

Har lært meget, gode tips m.m. Og jeg har lært noget om mig selv, og det er jo ikke så ringe ;0). God forplejning og imødekommenhed :0)Jeg har ikke malet færdigt , men ser frem til at lege igen, og øve mig i at være tålmodig  og “ikke være så pæn”, “det er jo kun et lærred”, og det kan males over igen og igen ;0)Jeg vil ikke udelukke, at jeg kommer forbi en anden gang !
Stort knus til dig
– Minna
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Hej Bettina
2,5 time efter jeg kørte fra dig var jeg hjemme i Herning. De siger at et diselfilter har godt af at blive blæst igennem – og det blev det.Jeg er helt høj efter min skønne weekend. Jeg er trukket i malertøjet og er i fuld gang med grund – baggrund – og nogle er snart klar til forgrund – skønt. Jeg vil simpelthen så gerne sige dig tak endnu engang, både for sådan en super modtagelse, forplejning og opmærksomhed i jeres skønne omgivelser.Ingen miniferie på luksushotel kan hamle op med min weekend.Jeg kom for at få nye udfordringer, løsne op for mine streger, samvær med andre med samme interesse/passion som jeg. Og jeg fik det hele på bare to dage.

Jeg synes du kan være så stolt over det du kan, du kan male skønne og sjove billeder, du har en rigtig god viden som du er skidego’ til at videregive og så kan du se det som er så svært – nemlig den der lille ting/ændring/streg/røde prik/osv. der skal til for at gøre et maleri levende og spændende.

Du kan godt ranke din ryg, slå de røde lokker ud og gå videre med dine workshops, udstillinger og hvad du ellers finder på – for du er en rigtig dygtig kunstner, der så oven i købet er en god formidler.

Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg trænger til et skub for at komme videre eller bare trænger til at komme hjemmefra mit eget lille cirkus:-)

Knus fra mig
Lise
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Kære Bettina
Tusind tak for en skøn workshop. Jeg har fået en masse dejlig inspiration. Jeg har jo haft ferie i uge 8, så jeg har fået malet videre. Ikke så meget som jeg kunne ønske, men et par dage i malerkunstens tegn er det blevet til. Jeg nyder især den følelse af fordybelse og flow, som jeg får når jeg tager tiden til at male. Det gør mig så godt :)Og så har jeg også haft en masse andre ferie projekter….og det er mit evige “problem”, at mine ferier aldrig er lange nok, så jeg kan nå alt det jeg gerne vil.

Glæder mig til at se dine nye malerier, hvis du lægger dem ud på bloggen.

Kærlig hilsen

Susanne L

—————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Kære Bettina.

1000 mange tak for en helt igennem fantastisk dag i dit dejlige maleværksted. Tak for en lærerig weekend. Så inspirerende !

Kh Louise

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Kære Bettina

Det var superhyggeligt …og personligt fik jeg rigtig meget ud af det,
selv om jeg kun var med om lørdagen.

2 af de billeder jeg havde gang i, skulle bare lige finpudses om søndagen …
så kom de op og hænge …og jeg er superglad for dem.

Bettina …Tak endnu engang for din super-inspirende undervisning.

Kh Pia

—————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Kære Bettina
Tusind tak for den skønne weekend i maleriets tegn med dig og de andre søde malerinder.
Jeg har både hygget mig, lært noget, prøvet nye teknikker af og nydt at have tid til at arbejde i længere tid af gangen.
Så tak for det og den virkelig dejlige stemning i dit atelier.

Mange kærlige hilsner fra Rikke

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Hej piger og Bettina
Tak tak for en super dejlig givende weekend, med inspiration helt til månen og tilbage igen. Tak for et skønt selskab og de dejlige snakke. Tænk engang jeg har virkelig lært at tælle til 3 !!!! Ja – 123 og så gøre det! Se lige husets værksted/computerrum!!!! Ryddet og og ryddet ud.

Hilsen Pia Diem

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Hej Bettina, Torkil, Lisbeth, Hanne, Karin og Mette

Vil da også lige sige tusind tak for en super hyggelig og ikke mindst en utrolig lærerig og inspirerende weekend. Er stadig høj efter weekenden samtidig med at alle de ny indtryk, og aftryk lige skal sætte sig inden de skal føres ud i livet .. – ud på lærredet ..
Tak til dig Bettina for en super god undervisning og for hyggelige og inspirerende omgivelser og for god forplejning mm. Vil fortælle alle – der gider høre på mig og som har samme interesser – at de skal tilmelde sig et kursus hos dig.
Husk at ae katten fra mig .. Emoji
Dejligt at kunne følge hinanden fremover på fb ..
Glad malerhilsen
Annette
——————————————————————————————————————————————————————————————————————
Hej Bettina
Tusind tak for en dejlig og lærerig weekend, det var en dejlig oplevelse, jeg har virkelig nydt det, dejligt at møde dig og din mand, hils ham og sig tak for god forplejning.
Kærlig hilsen
Hanne
——————————————————————————————————————————————————————————————————————
Kære Bettina
Jeg nød virkelig inspirationen og fik mange gode fif.Glæder mig til at få det hele prøvet af på nogle større lærreder.Du har en dejligt og ligefrem måde at undervise på 🙂
De bedste hilsner
Lene Wagner Petersen
——————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Kære Bettina

Det var en berigende og lærerig oplevelse for mig, fordi du gav mig ideer til hvordan man kan opbygge et abstrakt maleri.
Jeg har desværre ikke haft nok tid til at arbejde med det endnu, men jeg glæder mig til at lege med alle de teknikker og fif du viste os.
Jeg ved, at jeg kan lære meget mere af dig, så det er i mine overvejelser i fremtiden, at tilmelde mig en maleworkshop igen på et tidspunkt.

Du må have en dejlig dag og weekend 🙂

KH Britt

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Hej Bettina.

Det var en fantastisk weekend. Den overgik alle mine forventninger. TAK for det.

Allerede i går fik jeg brugt noget af ALT det lærte, da tre unge gerne ville male på lærred. SKØNT. Det var også en helt ny verden for dem. Fantastisk.

Ha det rigtig skønt.

 

Karin Fruergaard Søvik

——————————————————————————————————————————————————————————————————————